torstai 20. maaliskuuta 2014

Viikkokatsaus

Tekisi mieli valittaa säästä ja parista muustakin jutusta, mutta jätän suosiolla sellaiset toiseen kertaan. En ole kirjoitellut tänne nyt viikkoon mitään, sillä suoraan sanottuna on ahdistanut aika monikin asia viime päivinä, mutta tänään tuntuu, että kaikki on taas ihan niin kuin pitääkin. Hyvää onnellisuuspäivää vaan kaikille! :)

Viime viikolla kävin siis Helsingissä etnologien kanssa. Arkistovierailut imi kyllä kaiken energian, ja kamerankin jaksoin kaivaa esiin vasta juuri ennen lähtöä. Oli ihan nätti sää, mutta merituuli puhalsi kylmästi. Lisäksi oli pieni jännitysmomentti lopuksi, kun meinasin myöhästyä junasta, ja siinä sitten kirmasin Senaatintorilta päärautatieasemalle kaikkien kantamuksieni kanssa. Onneksi kuitenkin ehdin junaan, olin nimittäin päättänyt tehdä havainnointiharjoituksen ravintolavaunussa. Myyjä oli ihan viikonloppufiiliksissä ja hauskuutti kaikkia espanjankielen taidoillaan: cerveza de viernes - perjantaibisse!



Viikonloppu meni siis Kouvolassa, mitä nyt kävin vähän shoppailemassa Lahdessa. Sunnuntaina palasin melko aikaiseen Jyväskylään, siinä toivossa, että saisin tehtyä koulujuttuja. Ja eihän se nyt ihan niin mennyt: tulin huonovointiseksi ja pari päivää menikin tässä vähän heikonoloisesti. Mutta, kuten jo sanoin, nyt menee paremmin. Varsinkin, kun tänään sain hoidettua nuo kauhulla odottamani puhelut pois alta: kesäksi on nyt harjoittelupaikka!! Tai no, multa vain kysyttiin, että milloin haluaisin aloittaa ja onko kysyttävää. Lisäksi mulle soitettiin uudestaan sieltä headhunter-firmasta, ja olen nyt sitten heidänkin listoillaan. Ja sitten vielä pääsin sen tentinkin läpi, eli enää yksi edessä... So life is good :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti